The perfect guide to the casino

Grønt lys til Manchester United: Stjerne har bedt om sommerskifte – Koster 625 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester United har allerede købt Aaron Wan-Bissaka som forsvarsforstærkning, men det skulle ikke stoppe dem i at forstærke forsvaret yderligere. Nu er planen at gå all-in på næste indkøb.

Det skulle være en mand, som i flere omgange er blevet rygtet til Manchester United. Den 26-årige englænder, Harry Maguire, er på få år, blevet en af de allerstørste forsvarsstjerner i Premier League. Ligenu er han holdkammerat med Kasper Schmeichel i Leicester City, men noget tyder på, at han snart håber på at kunne trække den røde trøje over hovedet.

Læs også: Her er Superliga-historiens fem største handler mellem danske klubber

Ifølge Daily Mail, skulle Maguire nemlig have fortalt klubbens træner, Brendan Rodgers, at han ønsker at skifte til Manchester United til sommer. Leicester er på træningslejr i Evian, og det er altså her, at både Rodgers og holdkammerater skulle have fået af vide, at Maguire vil skifte klub.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Han kom til klubben for to år siden, og har kontrakt frem til 2023, og derfor står Leicester med gode kort på hånden. De vil ikke udelukke et salg, men skulle kræve omkring 75 millioner pund eller omkring 625 millioner kroner. Manchester United mangler derfor bare at smide buddet på bordet, hvis de fortsat skulle være interesseret i forsvarsspilleren. Udover United, skulle Manchester City også være interesseret, men Maguire selv, skulle foretrække United.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top