The perfect guide to the casino

BBC: Romelu Lukakus fremtid på plads – Her spiller han næste år

Foto: Ritzau Scanpix


Romelu Lukaku har i en længere periode været rygtet væk fra Manchester United, og især Serie A og Inter, skulle være interesseret i at hente den stærke belgier til klubben.

Det rygte blev ikke mindre af, at Inter ansatte Antonio Conte, en træner som Lukaku skulle være rigtig stor fan af. Manchester United skulle også være klar til at sælge den 26-årige belgier, og derfor har det lignet, at Lukaku kunne forberede sig på at spille i Italien i næste sæson.

Læs også: Her er Superliga-historiens fem største handler mellem danske klubber

Nu skriver BBC dog, at de regner med, at Romelu Lukaku spiller i Manchester United i næste sæson. Den eneste grund til dette skulle være, at Manchester United kræver for meget for belgieren, i forhold til, hvad Inter er klar til at tilbyde. Prisskiltet skulle være 75 millioner pund eller omkring 625 millioner kroner, og det skulle være for meget for Inter.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Inter holder øje med Financial Fair Play, og skal derfor være klar til at sælge ud, hvis Lukaku skal komme til klubben. Inter skulle være klar til at sælge Mauro Icardi, men det kan vise sig at blive et problem. Efter han blev vraget til klubbens træningslejr, har han udtalt, at han hellere vil blive i Inter i to år og hæve sin løn, og ikke vil tage nogle steder hen. Alt dette kan altså ende med, at 26-årige Romelu Lukaku, må forberede sig på en ny sæson i England.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top