The perfect guide to the casino

Bayern München prøver igen – Klar til at byde 375 mio. kroner for Premier League-stjerne med et år tilbage af kontrakten

Foto: Ritzau Scanpix


Bayern München har allerede været aktive på transfermarkedet, hvor de indtil videre har købt Benjamin Pavard, Lucas Hernández og Jann-Fiete Arp. Noget tyder dog på, at de ikke har tænkt sigt at stoppe med at være aktive, og nu skulle de være klar, til at hente nye offensive kræfter.

Bayern München mister både Franck Ribery og Arjen Robben til næste sæson, og må derfor forventes, at skulle hente nogle nye spillere. Her er Chelseas 18-årige nye stjerne, Callum Hudson-Odoi, tidligere blevet nævnt som en mulig forstærkning. Den 18-årige englænder har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og har stadig ikke forlænget, og det håber Bayern München stadig på, at kunne udnytte.

Læs også: Her er Superliga-historiens fem største handler mellem danske klubber

Daily Mail skriver, at de nu er klar til at byde 45 millioner pund eller omkring 375 millioner kroner. Det vil altså være en forbedring med 10 millioner pund eller omkring 83 millioner kroner. Den nye Chelsea-manager, Frank Lampard, har dog gjort det klart, at han ser Callum Hudson-Odoi som en meget vigtig spiller, som han ønsker at beholde, og derfor håber, at han forlænger kontrakten.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

18-årige Callum Hudson-Odoi, er på nuværende tidspunkt i gang med sin genoptræning, efter han pådrog sig en slem skade, i slutningen af sæsonen. Han har allerede fået debut på det engelske landshold, og anses af mange som manden, der skal tage over for Eden Hazard, efter han skiftede til Real Madrid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top