The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp nedtoner transfervinduet: Det bliver ikke vores største vindue

Foto: Ritzau Scanpix


Jürgen Klopp nedtoner Liverpools transfervindue.

De seneste par år har Liverpool været aktive på transfermarkedet med både køb og salg, og især sidste sommer brugte storklubben en god sjat penge på flere stjerner.

Liverpool-fans skal dog på ingen måde forvente, at det bliver ligesådan denne sommer. Jürgen Klopp mener nemlig allerede at holdet har fået flere profiler denne sommer.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

– Vi har allerede bragt dem ind. Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster spillede ikke sidste år. Alle de unge spillere er nye spillere for os.

– Transfermarkedet er åbent… Jeg ved ikke helt hvor længe, hvornår lukker det? (Interviewer: 8. august), 8. august – dette fantastiske land.

– Hele Europa havde idéen om at lukke vinduet tidligt, og det eneste land, der faktisk gjorde det, er England. Så vi lukker tre uger før de andre.

– Vi må se, hvad vi gør, men jeg tror ikke, det bliver det største transfervindue nogensinde, siger Klopp ifølge Sky Sports.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Både Alex Oxlade-Chamberlain og 19-årige Rhian Brewster var i aktion for Liverpool torsdag aften, og her scorede den unge angriber hele to mål i den halvleg, hvor at han fik spilletid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top