The perfect guide to the casino

Joachim Andersen er netop skiftet til Lyon: Jeg vil have hele pakken

Foto: Ritzau Scanpix


Joachim Andersen vil være den komplette forsvarsspiller.

I går blev Joachim Andersen præsenteret i Lyon, og den danske forsvarsspiller er mere end klar på den nye udfordring i sin karriere. Han glæder sig således også til at bygge videre på sit spil, og derfor har han valgt Ligue 1.

– I Twente udviklede jeg mit bold- og possessionspil, mens jeg i Italien byggede videre på og fik lært det taktiske. Nu er det franske det rigtige skridt for mig, for det er fysisk med mange en-mod-en-dueller. Jeg vil have hele pakken, og det kan jeg bygge videre på i Lyon, sagde Andersen således på pressemødet.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

Lyon har allerede flere profiler i det centrale forsvar, men den danske forsvarsspiller ved præcis, hvad at han kan bidrage med til holdet.

– Jeg har forskellige ting at bidrage med. Jeg er en boldspillende forsvarer, hvilket passer godt i Frankrig, for der er en masse boks-til-boks-spil, og det giver god plads i mellemrummene til afleveringer.

– Jeg så Lyon som et sted, hvor jeg kan udvikle mig endnu mere. De spillere, der har spillet i Lyon, er rigtig mange topspillere, forklarede Joachim Andersen og fortsatte.

Lyon skal således spille Champions League, og det er især noget som Joachim Andersen glæder sig til.

– Champions League er noget, alle spillere drømmer om, og det er surrealistisk at skulle spille tirsdag og onsdag, for normalt ser jeg det hjemme fra sofaen.

Joachim Andersen er den dyreste danske spiller nogensinde.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top