The perfect guide to the casino

Joachim Andersen forklarer: Derfor blev det Lyon

Foto: Ritzau Scanpix


Joachim Andersen er skiftet til Lyon, og nu siger han tak til Sampdoria.

Tidligere i dag blev det en realitet, at Joachim Andersen skifter Sampdoria ud med Lyon, og nu har den 23-årige danske forsvarsspiller været ude og takke Sampdoria, og samtidig fortælle om sin glæde ved at skulle spille i Frankrig.

– Nu glæder jeg mig til at skifte til storklub som Lyon, der altid spiller med om topplaceringerne, og som næsten altid er med i Champions League, siger Joachim Andersen i en pressemeddelse.

– Jeg havde en del muligheder, men har prioriteret chancen for at prøve en ny liga med masser af fysik og power og muligheden for at spille Champions League i en ekstremt veldrevet klub, der lige som Sampdoria har orden i organisationen og en klar plan for mig.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

– Det er vigtig, at jeg får spilletid på højeste niveau, så jeg også kan blive en fast del af det danske landshold. Her har ingen kunnet hamle op med Lyon, hvilket personlige samtaler med Juninho (sportsdirektør, red.) og Sylvinho (træner, red.) har været med til at overbevise mig om, siger Joachim Andersen.

Fremover skal Joachim Andersen spille med et enormt prisskilt, da Lyon har betalt omrking 225 millioner kroner for den stærke forsvarsspiller. Det er dog ikke noget som han selv tænker over, trods at han er den dyreste danske spiller i historien.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Det er da lidt specielt, men den rekord kan jo blive slået i morgen, så det er ikke noget, jeg tænker meget over. Lyon har vist, at de virkelig ville have mig.

– Det er jeg glad for, og nu glæder jeg mig til at komme i gang og vise alle klubbens fantastiske fans, hvorfor klubben ville have mig, siger Joachim Andersen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top