The perfect guide to the casino

FC Midtjylland åbner Superligaen med en sejr over Esbjerg efter sen scoring

Foto: Ritzau Scanpix


FC Midtjylland sikrede sejren over Esbjerg efter en sen scoring.

Her til aften bød FC Midtjylland op til dans på MCH Arena, hvor at Esbjerg gæstede i Superligaens første kampe i sæsonen 2019/20.

Det var en kamp som bød på store chancer, men en del sommerferie rust, som lige skulle bankes væk først.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

Det var således en meget lige første halvleg, og efter pausen dominerede Esbjerg i store perioder. Den vestjyske klub kan således måske også føle sig snydt for et straffespark og en anden scoring, som faldt i starten af anden halvleg.

I første omgang mht. et eventuelt straffespark afvinkede dommer A. Poulsen dog situationen, selvom at det lignede en hånd på bolden fra Kian Hansen. Blot et minut senere scorede Esbjerg så, men her mente dommer A. Poulsen altså at armen var taget i brug.

Resten af kampen bød på hårde dueller, og især R. Austin fra Esbjerg måtte stå i vejen for mange ting. Den stærke klippe var dog sikker i hver en aktion, og han gjorde sig yderst positivt bemærket.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Lige lidt hjalp det dog, da M. Anderson fra FC Midtjylland blot skulle bruge 5 minutter på banen, inden at han i det 90. minut sikrede FC Midtjylland sejren.

Brasilianske Evander tog således nogle flotte træk ind i feltet, og herefter lagde han bolden skråt tilbage, sådan at M. Anderson blot skulle have indersiden på.

FC Midtjylland vandt derfor kampen 1-0, og derfor ligger de øverst i tabellen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top