The perfect guide to the casino

Vanvittig behandling af en legende: Vild detalje om Ebbe Sands exit afsløret

Foto: Ritzau Scanpix


Ebbe Sand kunne læse om sin egen fyring på forsiden af Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet breakede, at Carsten V. Jensen overtog sportsdirektør-tjansen fra Ebbe Sand for nogle dage siden, og i dag blev det officielt.

Nu viser det sig, at Ebbe Sand slet ikke var orienteret om, hvad der skulle ske, da Ekstra Bladet bragte historien. Faktisk læste han om sin egen fyring i pressen.

– Hvis vi skulle informere alle, hver gang vi har et møde ude i byen, så var der mange informationer, der skulle rundt, lød det fra Jan Bech ifølge bold.dk, da han blev spurgt til, hvordan det kunne være, at Ebbe Sand slet ikke var informeret om forhandlingerne, da det slap ud i pressen.

Læs også: Her er Superliga-historiens fem største handler mellem danske klubber

Jan Bech Andersen retter samtidig stor kritik mod de danske medier, som bragte historien. Han mener, at det grænser til det uetiske.

– Det er selvfølgelig fuldstændig urimeligt, at en journalist løber med en flig af noget og melder ham færdig på forsiden af en avis. Det er fuldstændig utilgiveligt og på grænsen til det uetiske, siger han.

Ebbe Sand har som konsekvens af det hele valgt at stoppe med øjeblikkelig virkning i Brøndby IF. Han var angiveligt tilbudt en anden rolle.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

OVERSIGT

Scroll to Top