The perfect guide to the casino

ISKOLDT! Dani Alves slagter Lionel Messi: ‘Han er respektløs’

Foto: Ritzau Scanpix


Den brasilianske superstjerne gider ikke at finde sig i Lionel Messis hårde udtalelser.

Lionel Messi var under Copa America stærkt utilfreds med det sydamerikanske fodboldforbund, og da Argentina havde færdigspillet deres bronzekamp mod Chile, langede han kraftig ud efter forbundet, som han beskyldte for at have sat hele turneringen op til fordel for Brasilien, mens han også sagde, at han ikke ville være en del af korruptionen.

Hvem tror du der vinder verdens største tennisturnering? Eksperter giver deres mening til kende

Det har efterfølgende fået Dani Alves, som har tilbragt adskillige år med Lionel Messi i FC Barcelona, til at gå til modangreb i pressen, hvor han blandt andet kalder den argentinske superstjerne for respektløs:

– En ven har ikke altid ret, bare fordi han er en ven. Man kan komme til at sige sådan noget i et ophedet øjeblik, men det får mig ikke til at give ham ret, siger Dani Alves ifølge goal.com til SporTV.

– Først og fremmest mener jeg, at han er respektløs over for det brasilianske landshold. For det andet er han respektløs over for flere professionelle, som har ofret meget for at være der og jagte deres drøm.

– Jeg er en ven, der altid siger sandheden, når det skal til, og jeg mener, at det var en fejl af ham at sige disse ting, lyder det fra Dani Alves.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

OVERSIGT

Scroll to Top