The perfect guide to the casino

Dani Alves har intet tilovers for Lionel Messi: Han er respektløs

Foto: Ritzau Scanpix


Dani Alves har intet tilovers for Lionel Messis udtalelser.

I bronzekampen til Copa America var der drama for alle pengene, da Lionel Messi fik et direkte rødt kort allerede i første halvleg. Efterfølgende nægtede han at tage imod bronzemedaljen, og så stod han frem med yderst kritiske udtalelser omkring det sydamerikanske fodboldforbund.

Han beskyldte dem for at have kåret Brasilien som vinder allerede inden at turneringen var gået i gang, og at der uden tvivl har været korruption indblandet i turneringen.

Nu har Dani Alves så været ude og kritisere Messi for sine udtalelser.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

– En ven har ikke altid ret, bare fordi han er en ven. Man kan komme til at sige sĂĄdan noget i et ophedet øjeblik, men det fĂĄr mig ikke til at give ham ret, siger Dani Alves ifølge goal.com til SporTV.

Hvem tror du der vinder verdens største tennisturnering? Eksperter giver deres mening til kende

– Først og fremmest mener jeg, at han er respektløs over for det brasilianske landshold. For det andet er han respektløs over for flere professionelle, som har ofret meget for at være der og jagte deres drøm.

– Jeg er en ven, der altid siger sandheden, nĂĄr det skal til, og jeg mener, at det var en fejl af ham at sige disse ting, siger Dani Alves.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Dani Alves og Lionel Messi spillede sammen i FC Barcelona fra 2008-2016.

OVERSIGT

Scroll to Top