The perfect guide to the casino

Allan Kuhn ser frem mod semifinalerne ved U21-EM og analyserer begge kampe

I samarbejde med Allan Kuhn vil Footy.dk følge U21-slutrunden, og komme med analyser fra den tidligere mesterstræner.

Vi er nået til semifinalerne ved EM-slutrunden for U21-mandskaber, og hvor tre af de fire nationer tilhørte den lille kreds af fem nationer, der var udset blandt favoritterne, er der en enkelt kæmpe overraskelse iblandt. Også for vores slutrunde-ekspert, der har fulgt turneringen tæt.

– Ja, jeg havde ikke lige set Rumænien stå i en semifinale, lyder det fra Allan Kuhn, der tilføjer.

– Men de har jo spillet sig i den situation, blandt andet ved at slå England ud, som jeg heller ikke troede på før slutrunden gik i gang, så respekt for det, anerkender Kuhn præstationen, mens han samtidig regner med, at festen stopper her for rumænerne.

– Jeg vil faktisk mene, at det er en sensation, hvis ikke Tyskland slår dem i aften. De har spillet rigtigt godt, behøvede ikke at spille sig ud for alvor i sidste kamp, de har adskillige spillere, der allerede har stået i masser af afgørende kampe før. Det vil virkelig være en overraskelse, hvis Rumænien står i finalen i weekenden, vurderer Allan Kuhn.

Rumænien er også dén af de fire nationer i semifinalen, som hentede færrest point i kvalifikationen, men de formåede stadig at toppe deres gruppe ubesejret foran blandt andet Portugal, så tyskerne er advaret. Noget mere tvivl nærer Allan Kuhn omkring dagens anden semifinale.

– Det var et stærkt comeback Spanien præsterede i gruppe A. At åbne med at tabe 3-1 til Italien og så stadig gå videre, det er fornemt, roser Kuhn, der dog samtidig læner sig mere over mod Frankrig i torsdagens sene semifinale.

– Frankrig har fremfor alt været gode til ikke at indkassere mål, og jeg kan ikke forstå, at Spanien skal være så store favoritter her. De har måske prøvet denne situation flere gange, end de fleste franske spillere har, men jeg ser kampen langt mere 50/50 end oddsene indikerer. Til de odds vil jeg klart spille Frankrig, mener Kuhn, der fortsat synes, at slutrunden holder et højt niveau.

– Nok sluttede det meget fesent i gruppespillet med 0-0 kampen mod Frankrig og Rumænien, men de havde selv bragt sig i dén situation ved at vinde deres kampe, så man kan ikke fortænke dem i at agere, som de gjorde i sidste kamp. Ellers har det været flotte, åbne og målrige kampe og fremfor alt en meget jævnbyrdig slutrunde. Det har været en fornøjelse indtil nu, slutter Allan Kuhn, som er tilbage med en vurdering af finalen i weekenden.

OVERSIGT

Scroll to Top