The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-talent er nomineret til Golden Boy

Foto: Ritzau Scanpix


F.C København har efterhånden sendt en række talenter ud af landet, før de overhovedet nåede at få spilletid på førsteholdet. Nogle uden succes og andre med en stor karriere foran sig.

En af dem, som forventes at slå til indenfor de næste par år, er danske Victor Jensen. Han var blot 17 år, da Ajax valgte at smide omkring 26 millioner kroner for hans talent. Han blev rykket op til U-21 holdet sidste år, og spiller på nuværende tidspunkt med førsteholdet, i deres første træningskampe.

Læs også: Absurd rygte: Real Madrid jagter dyr FC København-spiller

Her vandt Ajax med 11-2 over Quick 20, og Victor Jensen kom ind i 2. halvleg og nåede at score to mål. Victor Jensens bedrifter i Ajax er dog også blevet anerkendt, da han er endt på Tuttosports liste, med de 100 største talenter, som kæmper om Golden Boy-titlen.

Læs også: FC København præsenterer snart ny midtbanespiller

Udover Victor Jensen, så er AGFs polske lejesvend fra Liverpool, Kamil Grabara, også endt på listen. Selvom Victor Jensen er kommet på listen, så skal han nok ikke regne med at vinde den. Favoritterne er blandt andet Matthijs de Ligt, Kai Havertz, Joao Felix, Jadon Sancho og Moise Kean.

Læs også: Folk griner og raser: Se FC Nordsjællands nye logo her

Victor Jensen scorede 9 mål og leverede 4 assists i 31 kampe, i sidste sæson. Han har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2023.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top