The perfect guide to the casino

Mundo Deportivo: FC Barcelona dropper Matthijs de Ligt – Vil hente Premier League-stjerne istedet

Foto: Ritzau Scanpix


Matthijs de Ligt blev længe rygtet til FC Barcelona, og de seneste meldinger gik på, at det kun var lønforholdene og Mino Raiolas krav, der gjorde, at De Ligt ikke allerede havde skrevet under med Barcelona.

Nu skulle Barcelona dog have fået nok af Matthijs de Ligts krav, og derfor skulle de ifølge Mundo Deportivo, have opgivet. Juventus skulle nemlig i samme omgang føre ræset, og derfor skal Barcelona på udkig efter en ny forsvarsspiller, som kan supplere Clément Lenglet, Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen og Gerard Piqué.

Læs også: Absurd rygte: Real Madrid jagter dyr FC København-spiller

Mundo Deportivo melder om, at Barcelona er særdeles interesseret i Manchester United-stjernen Victor Lindelöf. Den 24-årige svensker kom til Manchester United i 2017 fra SL Benfica, og har efter en halvdårlig første sæson, for alvor vist, at han har niveauet til at spille fast i forsvaret hos Manchester United.

Læs også: FC København præsenterer snart ny midtbanespiller

Problemet skulle dog være, at hver gang Barcelona har prøvet at henvende sig til United, skulle de med det samme have afvist og fortalt, at Victor Lindelöf ingen steder skal. Han har da også kontrakt frem til sommeren 2021, og derfor har United gode kort på hånden, hvis de skal sælge svenskeren.

Læs også: Folk griner og raser: Se FC Nordsjællands nye logo her

Victor Lindelöf har spillet 69 kampe for Manchester United. Her er det blevet til en enkelt assist og mål samt fire gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top