The perfect guide to the casino

Husker du Michael Essien – Du gætter ALDRIG hvor han spiller

Foto: Ritzau Scanpix


Michael Essien vil nok mest huskes for hans tid i Chelsea, hvor han spillede fra 2005-2012 og sidenhen var et halvt år mere, efter en kort låneperiode i Real Madrid.

Han er i dag blevet 36 år, og har ikke sat støvlerne på hylden endnu. Siden han forlod Chelsea, har han spillet i AC Milan, Panathinaikos og i Singapore for Persib Bandung. Her stoppede han dog i marts 2018, og havde siden marts 2019, ikke haft nogen klub.

Læs også: Absurd rygte: Real Madrid jagter dyr FC København-spiller

Turen endte dog med at gå til Azerbaijan, hvor FK Sabail stod klar med en kontrakt. I den bedste liga i Azerbaijan, er der kun 8 hold, og derfor møder man hinanden fire gange. FK Sabail er en rigtig ny klub, da det blot er tre år siden, den blev stiftet. De endte dog på en 3. plads i ligaen, men med hele 25 point op til 1. pladsen som Qarabag tog.

Læs også: FC København præsenterer snart ny midtbanespiller

Michael Essien skrev under på en kontrakt som udløber til maj 2020, og har i løbet af sin karriere vundet en enkelt Champions League titel, to engelske mesterskaber, tre FA Cup titler samt en enkelt ligacup titel med Chelsea. I hans tid inden Chelsea, hvor han spillede for Olympique Lyon, nåede han at vinde to mesterskaber samt to franske supercup titler.

Læs også: Folk griner og raser: Se FC Nordsjællands nye logo her

Michael Essien nåede at spillet 256 kampe for Chelsea. Her blev det til 25 mål, 18 assists, 43 gule kort samt to røde kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top