The perfect guide to the casino

Bliver han Liverpools første indkøb? Klopp klar til at smide 375 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Liverpools sæson sidste år, var meget tæt på at blive bedre, end man kunne regne med. Hvis ikke det havde været for Manchester Citys comeback i Premier League, så havde Liverpool vundet den største ‘The Double’, som de kunne vinde.

Noget tyder på, at Liverpool bliver et af de hold, som vil være helt fremme i toppen næste år igen. De har ikke solgt nogle stjerner, og det tyder det heller ikke på, at de kommer til at gøre. Til gengæld skulle de være klar til at handle, hvis Klopp virkelig skulle være interesseret i nogle.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Nu melder Sport, at Liverpool har udset sig erstatningen for Alberto Moreno, som forlader klubben på en fri transfer. Her skulle Real Betis’ Júnior Firpo, være manden som Klopp ønsker, som backup til Andy Robertson. Júnior Firpo har kontrakt med Betis frem til 2023, og derfor skulle Betis ikke være klar til at sælge ham, medmindre Liverpool udnytter hans frikøbsklausul på 50 millioner euros eller omkring 375 millioner kroner.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Den 22-årige spanier, som er født i Den Dominikanske Replubik, har fået spansk statsborgerskab, og er med i den spanske U-21 trup, der på nuværende tidspunkt er i Italien, for at spille U-21 EM. Han kom til Real Betis tilbage i 2014, og blev i januar 2018 rykket op på førsteholdet. Udover Liverpool, skulle FC Barcelona også holde øje med den 22-årige back.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Júnior Firpo har spillet 43 kampe for Real Betis’ førstehold. Her er det blevet til 5 mål, 7 assists og 12 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top