The perfect guide to the casino

Lokalavis: Verdens bedste forsvar næste år? Liverpool klar til at hente Van Dijks makker – Koster 900 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Mange rynkede på øjenbrynene, da Liverpool valgte at smide 630 millioner kroner efter Virgil Van Dijk. Dem har han dog formået at lukke munden på, og nu kan det næste store køb være på vej.

Ifølge lokalavisen Il Mattino, som udkommer dagligt i Napoli, så skulle Liverpool være interesseret i at hente Napoli-stjernen Kalidou Koulibaly. Han er ellers længe blevet rygtet til Manchester United, men de skulle angivenligt ikke være klar til at betale prisen, og er derfor for en stund, meldt ude af ræset.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Kalidou Koulibaly har da også kontrakt med Napoli frem til 2023, og derfor kræver Napoli også et kæmpebud, hvis de skal sælge ham. 107 millioner pund eller omkring 900 millioner kroner kræves der, hvis Koulibaly skal skifte klub til sommer. Den 28-årige forsvarskæmpe, kom til Napoli i 2014 fra Genk for lige under 60 millioner kroner.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Hvis Liverpool vælger at købe ham, vil de overskride verdensrekorden for en forsvarsspiller, og pludselig have et forsvar bestående af Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Kalidou Koulibaly og Andy Robertson, hvilket må betegnes som et af de bedste i verden, og endda med Alisson på mål.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Kalidou Koulibaly har spillet 212 kampe for Napoli. Her er det blevet til 10 mål, 6 assists, 54 gule kort samt 3 røde kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top