The perfect guide to the casino

Evening Standard: Her er Chelseas nye manager – Bliver præsenteret inden for 48 timer

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ikke længe siden, at Maurizio Sarri officielt blev manager i Juventus. Det betyder også, at Chelsea endnu en gang skal ud på markedet, og lede efter en ny manager.

På de sidste 10 år, har Chelsea haft 9 forskellige managers. Den statistik er de klar til at følge op på, da der kommer en ny efter sommerferien. Her er den gamle klublegende, Frank Lampard, blevet nævnt, og noget tyder på, at Chelsea nu har taget et valg om, hvem der skal tage over.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Ifølge Evening Standard, så skulle aftalen med netop Frank Lampard blive officiel inden for de næste 48 timer. En anden tidligere klublegende i form af Didier Drogba, har også udtalt, at han håber, at Lampard bliver den nye manager. Frank Lampard har kun været træner et enkelt år i Derby, og har kontrakt med klubben frem til 2021. Derfor skal Chelsea betale 4 millioner pund eller omkring 33 millioner kroner for Lampard.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

I hans første og eneste trænersæson, blev det til en meget flot slutplacering i Championship, som betød at de gik videre til playoffkampene, om oprykning til Premier League. Den glippede lige præcis, da man endte med at tabe finalen mod Aston Villa.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Frank Lampard nåede at spille 640 kampe for Chelsea. Her blev det til 209 mål, 150 assists, 63 gule kort samt 4 røde kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top