The perfect guide to the casino

Ellers tak: Ebbe Sand afviser skuffende bud på profil

Foto: Ritzau Scanpix


For et år siden, valgte Brøndby at købe den 24-årige målmand, Marvin Schwäbe, i Tyskland. Efter et år i klubben, bliver han allerede rygtet videre, men nu svarer Ebbe Sand på rygterne.

Tidligere har Footy.dk skrevet om, at netop nedrykkede Stuttgart, skulle være interesseret i at hente Marvin Schwäbe. Nu har Brøndby IFs sportsdirektør, Ebbe Sand, valgt at udtale sig om sagen.

– Umiddelbart ser det ikke ud til, at den lykkes. Der har været interesse fra Stuttgart, men ikke noget seriøst. Det var et minimalt bud, vi modtog, siger Sand til tipsbladet.dk.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Der har altså været bud på Schwäbe fra Tyskland, men ikke et bud højt nok til, at Brøndby overvejde at sælge tyskeren. I samme omgang udtalte Ebbe Sand også, at han ikke forventer at høre mere fra Stuttgart.

– Jeg forventer ikke at høre mere fra dem. Jeg er rigtig glad for Marvin Schwäbe, og han har virkelig vist et højt niveau de seneste måneder. Han har flyttet sig efter en start, hvor han lige skulle vænne sig til det hele. Han er kun 24 år, og jeg er sikker på, der er meget mere i ham. Hvis vi skulle sælge ham på nuværende tidspunk, skulle vi have haft en meget god pris.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Marvin Schwäbe har tidligere spillet for Eintracht Frankfurts ungdomshold, Hoffenheim, VfL Osnabrück og Dynamo Dresden. Noget tyder dog på, at han ikke skal forvente at vende retur til Tyskland endnu, og kan derfor se frem til endnu en sæson med Brøndby. Kontrakten med Brøndby udløber også først til sommeren 2021.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Marvin Schwäbe har spillet 44 kampe for Brøndby. Her har han holdt buret rent 10 gange og lukket 64 mål ind.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top