The perfect guide to the casino

Chok: Arsenal udlejer Lucas Torreira til italiensk storklub i to år

Foto: Ritzau Scanpix


Sidste år gik Arsenal på rov i Sampdoria, hvor de hentede Lucas Torreira for 30 millioner euros. Det blev til en fin debutsæson, men nu kan han allerede være på vej videre.

I lidt over 4 år spillede Lucas Torreira i Italien, og ifølge flere medier, skulle han savne livet i Italien. Det skulle have været svært at tilpasse sig i London, og derfor skulle han være åben for at skifte væk, efter kun et år i England. Ifølge Sport Mediaset, så skulle AC Milan være klar til at udnytte dette.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Lucas Torreira har kontrakt med Arsenal indtil 2023, og derfor står de med fine kort på hånden, hvis Torreira skal sælges. Det tyder dog ikke på, at det bliver et direkte køb fra AC Milans side, men i stedet er der tale om en lejeaftale. Således skriver Sport Mediaset, at Arsenal er klar til at leje Torreira til Milan i to år, for 8 millioner euros eller omkring 60 millioner kroner.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

I samme lejeaftale, skulle AC Milan have fået en købsoption på 38 millioner euros eller omkring 285 millioner kroner. Den 23-årige midtbanekriger, er på nuværende tidspunkt med Uruguays landshold til Copa America, hvor de efter to runder har fået 4 point og ligger på 2. pladsen. De møder dog Chile i nat klokken 01:00, i en direkte kamp om 1. pladsen i gruppen.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Lucas Torreira spillede 50 kampe for Arsenal i sin første sæson, hvor det er blevet til to mål, fem assists, 7 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top