The perfect guide to the casino

Scorede i mirakelfinalen i Istanbul – Nu er han anholdt for overfald

Foto: Ritzau Scanpix


Tilbage i 2005, var fodboldverdenen vidne til et af historiens største comebacks i Champions League nogensinde. AC Milan var foran med 3-0 i pausen, men efter en forrygende 2. halvleg, vendte Liverpool det hele på hovedet.

Paolo Maldini havde scoret et enkelt mål og Hernan Crespo havde lavet to kasser i første halvleg. I det 53. minut tændte Liverpool et lille håb, da Steven Gerrard headede Liverpool på 1-3. Ikke mere end to minutter senere, scorede indskiftede Vladimir Smicer, og da uret stod på 60 minutter havde Xabi Alonso scoret til 3-3. Liverpool endte med at vinde på straffespark, og her scorede Dietmar Hamann det første. Nu er han havnet i problemer.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Den tidligere Liverpool legende er således blevet anholdt, og senere hen løsladt, for vold mod sin kone. Han har været i Australien, og natten til fredag, skulle politiet have taget ham med, efter anmeldelsen. Efter en afhøring, blev han dog løsladt. Det australske politi er dog ikke tilfredse med løsladelsen, da de mener han stadig udgør en trussel mod sin kone. Derfor har han indleveret sit pas, så han ikke kan forlade landet i den næste periode.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

‘Didi’ Hamann har udover Liverpool, også tørnet ud for Bayern München, Manchester City, Newcastle og MK Dons. Han nåede også at spille 57 kampe for det tyske landshold.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Dietmar Hamann nåede at spille 283 kampe for Liverpool. Han har scoret 11 mål, leveret 5 assits, fået 52 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top