The perfect guide to the casino

Optakt: Spanien K – USA K

Foto: Ritzau Scanpix

Med 18-0 i målforskel fra gruppespillet, skal USA op imod et alsidigt Spanien hold, der dog stadig er til at tale med. USA har ikke lukket et mål ind i syv kampe i træk, og der er ikke meget der taler for, at de lukker et mål ind mod Spanien.

USA har ni sejre i træk, og en målscore på 41-3. I deres 3-0 sejr over Chile, fik syv af USA’s spillere hvile, men i kampen mod Sverige, spillede man med flere spillere fra den stærkeste holdopstilling. USA behøvedes dog ikke at frygte noget, da man efter et tidligt mål, kunne kontrollere kampen. Sverige forsvarede sig godt, men var ikke rigtig tæt på at true USA.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Spanien vandt med 3-1 over Sydafrika i åbningskampen, hvor de dominerede kampbilledet. Mod Tyskland var det nogenlunde samme billede, da Spanien dominerede i boldbesiddelsen. Tyskland vandt med 1-0 på effektiviteten og styrken, især i Spaniens straffesparksfelt, men det var et Spanien hold der så fornuftigt ud.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Seneste kamp mod Kina, var igen med Spanien i boldbesiddelse, men havde utroligt svært ved at skabe store chancer. Derfor bliver det spændende at se, når Spanien skal op mod en af de allerstørste i form af USA. Det er ikke utænkeligt, at de vil have bolden en del, og på grund af deres talentfulde boldomgang, er Spanien blevet et svært hold for mange lande.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Effektiviteten på den sidste tredjedel, gør det dog svært at se, hvordan de skal score mod USA, som giver meget få chancer ud generelt. Meget indikerer, at det bliver et kampbillede, hvor USA’s effektivitet i begge straffesparksfelter bliver afgørende, og at USA derfor vil holde nullet. Derfor er oddsforslaget, at Spanien vil score mindre end 0,5 mål til odds 1,53 på Bet365. Kampen er klokken 18 mandag aften.

OVERSIGT

Scroll to Top