The perfect guide to the casino

Absurd: Manchester United indskrev latterlig 125 millioner kroners klausul i deres bud på Wan-Bissaka

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ingen hemmelighed, at Manchester United jagter en ny højreback. Thomas Meunier er blevet nævnt og danske Joakim Mæhle blev nævnt for nyligt. Det er dog Aaron Wan-Bissaka, der bliver nævnt allermest, og er også den, der ligner en ny Manchester United-spiller mest.

Problemet er dog, at Crystal Palace og Manchester United ikke kan blive helt enige om en pris. Wan-Bissaka har kontrakt med Crystal Palace indtil 2022, og derfor har den engelske U-21 landsholdsspiller stadig mange år tilbage i Crystal Palace, hvis de ikke kan blive enige om en pris. Nu melder Guardian dog om, en ualmindelig mærkværdig klausul, United tilbyder.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Den lyder på, at Crystal Palace skulle modtage 15 millioner pund eller omkring 125 millioner kroner, hvis Manchester United vinder Champions League. Det tilbud skulle Crystal Palace have fundet meget urealistisk, og det forstår man da også godt. United endte på en 6. plads og er derfor ikke engang kvalificeret til næste sæsons Champions League.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Aaron Wan-Bissaka er på nuværende tidspunkt med det engelske U-21 landshold til EM. De spiller sidste gruppekamp i aften mod Kroatien, men det er allerede sikkert, at de ikke får flere kampe i slutrunden. De har således tabt til både Frankrig og Rumænien, og må derfor rejse skuffet hjem.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Aaron Wan-Bissaka har spillet 46 kampe for Crystal Palace, hvor det er blevet til fire assists, 5 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top