The perfect guide to the casino

Optakt: Frankrig – Kroatien

Foto: Ritzau Scanpix


Herunder bliver du mere end klar til den vigtige kamp mellem Frankrig og Kroatien i morgen.

Med nød og næppe lykkedes det Frankrig at besejre England i deres åbningskamp, og nu venter der så de franske favoritter en kamp mod Kroatien. Sidstnævnte er tvunget til en sejr, men det ser unægteligt svært ud.

Få de bedste odds på de danske stjerner lige her ❗

Kroatien fik nemlig i den grad ørene i maskinen mod Rumænien, som vandt den kamp stensikkert. Efter et kvarter var de således allerede bagud med to mål, og trods en reducering, så vandt Rumænien med hele 4-1.

Nu skal Kroatien så slå Frankrig i morgen aften, og England i den sidste kamp, hvis at de vil gøre sig forhåbning om en plads i semifinalen. Det ser uden tvivl rigtig svært ud, og især fordi at det franske mandskaber oser af talent.

Alle bør spille med på Danmarks kampe lige her

De ser også ud til at have heldet med sig eftersom, at de var bagud med 1-0 mod England til og med det 88 minut. En scoring herefter og endnu en dybt inde i overtiden sikrede dem således de tre vigtige point. Det franske mandskab pressede dog på, og de havde skabt chancer hele kampen igennem, ligesom at de havde brændt to straffespark tidligere i kampen. Sejren var derfor fortjent.

Det bliver uden tvivl en spændende kamp i morgen, som enten kan sende Frankrig videre eller åbne gruppen fuldstændig op.

Der er voldsomme odds at hente hele slutrunden igennem

Footy.dk vil følge op på slutrunden, og især følge det danske U-21 hold. Ovre hos oddsprofit.dk, vil de guide jer igennem, hvis man ønsker at se fodbold og samtidig tjene penge ved siden af.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top