The perfect guide to the casino

Officielt: OB sælger stortalent til RB Leipzig

Foto: Ritzau Scanpix


RB Leipzig har I dag hentet en blot 16-årige Superliga-spiller.

OB har her til formiddag måtte vinke farvel til den blot 16-årige Gustav Grubbe, da Bundesliga-klubben RB Leipzig gav dem et tilbud, som de ikke kunne sige nej til.

Den unge højreback fik debut i den netop afsluttede sæson, men det bliver ikke til flere Superliga-kampe i denne omgang, da han har underskrevet en fire-årig kontrakt med RB Leipzig.

– Det er jo en ekstraordinær historie med Gustav. Han er kommet her fra barnsben og er fuldt opdraget i OB, og nu er han så klar til at komme til udlandet, siger OB’s tekniske chef Tonny Hermansen til klubbens hjemmeside.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

– Han har den DNA, som kendetegner en spiller i denne klub: Hårdtarbejdende, yder alt til træning og kamp, og så er han en flink gut, som de andre ser op til og kan lære af.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

– På akademiet har vi målsætninger om at udvikle spillere til enten at komme på Superligaholdet eller blive solgt, og her har Gustav nu prøvet begge dele.

– Når man mister så talentfuld en spiller, så opstår der et hul, men han viser vejen og kan være med til at motivere andre til at tage det næste skridt.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

– Han startede jo som stopper og blev så højre back, og det er en del af ens talentudvikling, at man skal kunne spille flere pladser, og det har Gustav til fulde levet op til. Vi ønsker ham held og lykke i Leipzig og glæder os til at følge ham, siger Hermansen.

Gustav Grubbe er den næstyngste OB-debutant i historien.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top