The perfect guide to the casino

Andreas Skov Olsen med kæmpe afsløring: Denne her klub er mere spændende end de andre

Foto: Ritzau Scanpix


Andreas Skov Olsen afviser ikke et skifte til La Liga.

Andreas Skov Olsen kom ind fra bænken i går aftes mod Østrig, og formåede på blot 15 minutter, at levere en assists og score kampens sidste mål.

Målet var en signatur scoring af Superligaens vicetopscorer, og hos FC Nordsjælland var de med garanti også ekstra glade for målet. Således har han gjordt det hele sæsonen, men eksponeringen ved U21-slutrunden er bare større end i den hjemlige liga.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

FC Nordsjælland kan derfor formentlig se frem til et forhøjet bud fra Real Socieadad, som angiveligt allerede har budt på Skov Olsen. Nu udtaler den farlige kantspiller sig så om den spanske klub.

– Det er en spændende klub, som bruger unge spillere og giver dem chancen. Det er en fed by og så videre, så det kunne måske godt blive et godt match, siger Andreas Skov Olsen til Ekstrabladet.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Selvsamme medie skrev i mandags, at Real Sociedad allerede har fået afvist et bud af FC Nordsjælland på omkring 30 millioner kroner. En afvisning som angiveligt får den spanske klub til at trække sig, men det er ikke noget som Skov Olsen kender til.

– Man ved jo aldrig helt, om det er rigtigt, hvad der bliver skrevet i medierne. Jeg har ikke hørt så meget om det, imens jeg har været her nede til EM, siger han.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Spurgt ind til spillestilen i La Liga er han slet ikke afvisende for et skifte, og derfor har han også researchet en del på klubben i denne uge.

– Jeg vidste godt, hvad der foregik, så jeg har da været inde og høre og læse om tingene og gjort mig tanker om, hvordan det ville være at komme der ned.

Det 19-årige stortalent spillede i sidste sæson 44 kampe for FC Nordsjælland, hvor at det blev til 26 scoringer og 6 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top