Tyskland smadrede Serbien og ligger igen nummer 1 i gruppen

Efter at Danmark havde slået Østrig, så skulle Tyskland og Serbien i aktion.

I første runde slog Tyskland som bekendt Danmark, mens at Østrig slog Serbien. Her til aften fik Danmark så de tre point mod Østrig, mens at Tyskland og Serbien mødte hinanden lidt senere på aftenen.

Den kamp er så blevet spillet nu, og de tyske stortalenter dominerede hele kampen igennem, hvilket også afspejler sig i kampens resultat.

Det tog således blot 16 minutter inden at Tyskland havde føringen, da M. Richter scorede.

I det 30. og 37. minut afgjorde G. Waldschmidt reelt kampen, da han scorede til 2 og 3-0.

Det tyske mandskab dominerede fortsat, og i det 69. minut gjorde Dortmund-stjernen M. Dahoud det til 4-0.

I det 80. minut fik G. Waldschmidt så sit hattrick med scoringen til 5-0.

A. Zivkovic pyntede på resultatet i det 85. minut, da han scorede for Serbien på et straffespark.

Lige lidt hjalp det dog, da A. Maier scorede til 6-1 i det 92. minut, hvilket også blev kampens resultat.

Tyskland har som det eneste mandskab i gruppen 6 point efter to kampe.