The perfect guide to the casino

Officielt: SønderjyskE henter tidligere Superliga-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix


For få timer siden, skrev footy.dk om, at SønderjyskE arbejdede på at hente Mads Albæk hjem til Danmark. Det er nu officielt.

Den 29-årige dansker har de seneste år været i Stade Reims, IFK Göteborg og senest i 1. FC Kaiserslautern. Nu vender han altså hjem til Danmark, efter 6 år i udlandet. Her bliver han genforenet med Glen Riddersholm, og SønderjyskEs sportschef, Hans Jørgen Haysen, udtalte følgende.

– Vi er så tilfredse med, at det er lykkedes at hente Mads hjem til Danmark efter flere år i udlandet. Vi har søgt efter en stærk spiller og leder til holdet, specielt efter at Simon Poulsen og Niki Zimling ikke er at finde på holdkortet længere. Ethvert hold har brug for spillere, der kan tage ansvar og lederskab, og de kompetencer besidder Mads Albæk til fulde. Derudover er han en fantastisk fodboldspiller med den perfekte alder. Han kommer uden tvivl til at blive en profil hos os, og skal være med til at løfte holdet og klubben endnu mere i fremtiden, siger Haysen.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

 

SønderjyskE stod klar med et ‘flot tilbud’ og det er altså derfor, at Mads Albæk sagde ja til aftalen. I en pressemeddelelse havde han følgende at sige.

– Jeg ser meget frem til min kommende tid i SønderjyskE, og glæder mig til at møde de andre drenge. Jeg har været ude i seks år og har stået med nogle valg på hånden. Jeg havde nok også en trang til at vende snuden hjem, og så kom SønderjyskE på banen med et flot tilbud, samtidig med de har en træner, som jeg kender. Det er nogle af de ting, jeg har kigget på, og som har været afgørende for mit valg, siger Mads Albæk.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

I SønderjyskE skriver Mads Albæk under på en fire-årig kontrakt, og skal forsøge at forbedre SønderjyskEs 11. plads fra sidste sæson.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Mads Albæk spillede 137 kampe i sin tid i FC Midtjylland.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top