The perfect guide to the casino

Marvin Schwäbe rygtes til Tyskland: Disse fire stjerner jagter Brøndby som erstatning

Foto: Ritzau Scanpix


Det kom som lidt af et chok, da Marvin Schwäbe blev sat i forbindelse med et skifte til VfB Stuttgart. Ifølge Kicker, skulle Brøndby prøve at presse prisen op på 15 millioner kroner, og derfor er der råd til en god erstatning.

Her melder BT om, at der er fire navne der lurer i kulissen. Det er navne, som må formodes at kunne erstatte 24-årige Marvin Schwäbe rigtig godt, og herunder også nogle, der må regnes som bedre spillere. Den første er den tidligere Brøndby, Randers og SønderjyskE keeper, David Ousted. Han har siden 2013 spillet i MLS, men skulle overveje et comeback til Danmark.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Han er dog ikke førsteprioritet, men herimod kommer to andre spillere ind. Den første er Jacob Rinne fra Aab, som har stået en rigtig flot sæson, hvilket skulle have fået interesseren fra Brøndby til at blomstre. Den 26-årige svensker har kontrakt med Aab indtil 2022, og Allan Gaarde skulle være alt andet end interesseret, i at sælge ham.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Her kommer næste navn så ind i billedet, og han er et velkendt ansigt på Brøndby Stadion. Det er nemlig Frederik Rønnow, som har haft alt andet end en god sæson. Blot 6 kampe er det blevet til, og derfor langt fra, hvad den 26-årige dansker havde håbet på, da han tog turen til Eintracht Frankfurt. Den sidste kandidat er oppe i alderen, men har til gengæld en fortid i Premier League.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Det er selvfølgelig Anders Lindegaard, der siden 2017 har været på kontrakt i Burnley, men står med kontraktudløb til sommer. Det eneste problem skulle være, at Anders Lindegaard kræver en høj løn, hvilket kan sætte ham ud af spillet.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top