The perfect guide to the casino

Martin Ødegaard netop blevet spottet – Skifter til denne klub

Foto: Ritzau Scanpix


Martin Ødegaard blev hentet til Real Madrid tilbage i 2015, som blot 16-årig for et sted mellem 25-30 millioner kroner. Efter 4 år i klubben, tyder det på, at han ikke er i Real Madrid i næste sæson.

Det meste af Martin Ødegaards tid i Real Madrid, er blevet brugt på at spille for Real Madrid Castilla. Han har været udlejet til Holland i to omgange, først til Heerenveen og sidenhen Vitesse. Nu tyder noget dog på, at Ødegaard endnu engang sendes væk. Her skulle det dog være en noget større klub, i form af Bayer Leverkusen fra Bundesligaen.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Leverkusens sportsdirektør, Simon Rolfes, har tidligere bekræftet, at de var interesseret i Martin Ødegaard, og nu skulle han være blevet spottet i Düsseldorf, sammen med hans far, Hans-Erik og agent Bjørn Tore Kvarme. Derfor tyder noget på, at han en handel kan være meget tæt på.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Det er norske TV2, der melder om historien, men der bliver i samme omgang ikke meldt, hvorvidt der er tale om en lejeaftale eller et permanent skifte. I denne sæson, hvor Ødegaard har tørnet ud for Vitesse, er det blevet til 11 mål og 12 assists i 39 kampe.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Martin Ødegaard har blot spillet 122 minutter på Real Madrids førstehold. Til gengæld har han spillet 62 kampe for Real Madrid Castilla, hvor det er blevet til 5 mål, 8 assists og 6 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top