The perfect guide to the casino

Manchester United klar til at stjæle Arsenal-stjerne – Byder 590 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester United havde stor succes, da de valgte at hente Robin Van Persie i Arsenal tilbage i 2012. Her spillede han i 3 år, scorede i gennemsnittet i over hver anden kamp, og vandt sin eneste Premier League titel.

Nu er Manchester United klar til at gøre det igen. Der er endnu en gang tale om en af Arsenals absolut største stjerner, nemlig Pierre-Emerick Aubameyang. Ifølge Talksport-værten Andy Golstein, så har en kilde tæt på Manchester United, fortalt ham om rygtet. Romelu Lukaku rygtes nemlig væk, og her skulle Aubameyang passe perfekt som erstatning.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Prisen United skulle være klar til at byde, skulle være 70 millioner pund eller omkring 590 millioner kroner. Dog er Manchester United langt fra den eneste klub, som er interesseret i sidste sæsons Premier League topscorer. To kinesiske klubber skulle også være klar, til at prøve at lokke Aubameyang til Kina.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Det er tidligere blevet meldt ud i Arsenal lejren, at spillere med to år eller færre tilbage af kontrakten skal sælges, hvis de ikke ønsker at forlænge deres kontrakt. Aubameyangs udløber om to år, og fjernede for nyligt Arsenal fra sin Instagram beskrivelse. Det har han dog senere hen rettet, og Arsenal skulle også være klar til at tilbyde Aubameyang en lønforhøjelse, såfremt han ønsker at fortsætte.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Pierre-Emerick Aubameyang har spillet 65 kampe for Arsenal, hvor han har scoret 41 mål og leveret 12 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top