Live: Danmark går til pause med en føring og flere store chancer

Det danske U21-landshold er netop gået til pause med en relativ sikker føring over Østrig.

Det danske U21-landshold er som bekendt tvunget til en sejr over Østrig her til aften, og efter en halv time var det en meget lige kampe med chancer til begge hold. Robert Skov havde dog den største mulighed, da han med et flot spark ramte inderstolpen inden at bolden røg ud igen til anfører Rasmus Nissen, som bragede bolden langt over mål.

Den tidligere AaB’er, Joakim Mæhle, takkede dog for tilliden da han efter 33 minutter bragte Danmark foran efter en flot solotur med en kølig afslutning til sidst. Blot fem minutter senere fik han faktisk endnu en stor chance, men denne gang lå bolden til venstrebenet, og skuddet blev derfor blokeret.

Det danske landshold overtog herefter kontrollen, og de sidste 10 minutter var de dominerende og skabte klart flest chancer. Begge hold er til pause netop nu, og stillingen er 1-0 til Danmark.