The perfect guide to the casino

Endnu flere hints fra Kylian Mbappé?! Vil han gerne skifte til Liverpool?

Foto: Ritzau Scanpix


Kylian Mbappé er uden tvivl verdens største talent, og Liverpool-fans håber at se ham i deres klub denne sommer.

Ifølge utallige rygter så var Liverpool interesset i Kylian Mbappé dengang at han brød igennem for AS Monaco. Han endte som bekendt med at skifte til PSG, hvor at han nu har spillet i to sæsoner, men to franske mesterskaber som følge. I den netop afsluttede sæson blev han faktisk også ligaens topscorer.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Angiveligt så vil han gerne væk denne sommer i jagten på mere ansvar, som han tidligere på måneden selv udtalte. PSG viL selvfølgelig ikke sælge ham, og der skal ligemeget hvad et enormt tilbud på bordet, hvis at Mbappé skal forlade den franske hovedestad.

Læs også: Kylian Mbappe får Liverpool-fans til at gå helt amok: Hentyder han et Liverpool-skifte her?

I går gik hele Twitter dog amok, da det blev opdaget at Mbappé på Instagram er begyndt at følge Steven Gerrard og Mohamed Salah. Den historie KAN DU LÆSE LIGE HER!

I dag er der så kommet nyt brænde på bålet, da Mbappé har givet flere hints på det seneste. Den franske verdensmester er nemlig i USA i disse dage, og her er han flere gange blevet set med LeBron James, der er iført en Liverpool-kasket.

Den legendariske basketball-stjerne ejer som bekendt en mindre del af Merseysideklubben, og han har tidigere udtalt at han er stor fan af klubben.

Mbappé postede også selv denne video på Twitter, hvor at Liverpool-logoet ses flere gange:

Som om at det ikke skulle være nok, så har Mbappé netop givet et interview til ESPN, hvor at han fortalte, at han anser Jürgen Klopp som en dygtig træner. Derudover fortæller han også, at han vil vælge Liverpool i FIFA, da de som bekendt har vundet Champions League.

Se det her:

Det virker uden tvivl urealistisk at Mbappé skifter til Liverpool, da prisen uden tvivl vil skræmme alle og enhver væk. PSG vil nok næppe også sælge, men ikke desto mindre er Silly Season igang, og Liverpool-fans har hjertet oppe i halsen for tiden.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top