Kæmpe jubel: Danmark slår Østrig efter en vanvittig anden halvleg

Joakim Mæhle blev dobbelt målscorer, mens at Andreas Skov Olsen viste sin farlighed.

Det danske U21-landshold var her til aften tvunget til en sejr, og den fik de også efter en dramatisk anden halvleg.

En meget lige første halvleg endte alligevel ud til Danmarks fordel, da Joakim Mæhle iskoldt sparkede bolden i kassen efter en rigtig flot solotur. Kort forinden havde Robert Skov ramt stolpen på et flot skud.

Det tog blot Østrig halvandet minut af anden halvleg inden, at de havde udlignet på et hjørnespark. Det danske forsvar sov fuldstændigt, og chokstarten var således en realitet.

Jacob Bruun Larsen scorede efterfølende et mål på en friløber, hvor at han fuldstændig udplacerede den østrigske målmand. Desværre var der offside i situationen, og blot to minutter senere fik Østrig tilkendt et straffespark.

Daniel Iversen reddede forsøget, og herefter var der tro på tingene for de danske drenge. Andreas Skov Olsen erstattede Robert Skov, og det var en fremragende beslutning. Han satte sin direkte mand, og sendte bolden ind i feltet, hvor at Joakim Mæhle kunne sparke den i kassen, og herefter stod det 2-1 til Danmark med Mæhle som dobbelt målscorer.

Det lignede længe resultatet, men Andreas Skov Olsen ville lige sætte det sidste søm i kisten, da han i det 91 minut fik en fremragende stikning af Mikkel Duelund. Han tørrede det østrigske forsvar og målmand med et fremragende skud, hvor at han placerede den helt op i krogen med sit farlige venstreben fra kanten af feltet.

Danmark vandt 3-1 og det er et rigtigt vigtigt resultat.