The perfect guide to the casino

Bryder verdensrekorden – Manchester United klar med nyt indkøb

Foto: Ritzau Scanpix


Da Manchester City for to år siden hentede Benjamin Mendy i Manchester City, betalte de den højeste pris, der nogensinde var blevet betalt for en back, da de smed 57,5 millioner euros eller omkring 430 millioner kroner.

Den pris, er deres rivaler fra Manchester United nu klar til at bryde, og det er uden den store overraskelse for Crystal Palaces, Aaron Wan-Bissaka. Den kun 21-årige højreback for England, som på nuværende tidspunkt er i Italien for at spille U-21 EM, ligner med stor sandsynlighed, Manchester Uniteds nye indkøb.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Den troværdige journalist, Andy Mitten, melder om en pris på 47 millioner pund, men med bonusser ender den på 55 millioner pund eller omkring 460 millioner kroner. Derfor overstiger prisen Benjamin Mendy, og Aaron Wan-Bissaka kan også se frem til en gevaldig lønstigning. 80.000 pund om ugen eller omkring 671.000 kroner, og dermed en løn, som skulle være SYV gange så høj, som den han får i Crystal Palace.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Det skulle altså ifølge Andy Mitten, blot være et spørgsmål om tid, før Wan-Bissaka kan kalde sig United spiller. Det er da også tiltrængt erstatning, da Manchester United mister Antonio Valencia, og Ashley Youngs niveau har været alt andet end stigende. Lucas Hernandez blev solgt til Bayern München for 80 millioner euros eller omkring 600 millioner kroner, men da han efterhånden bliver mere brugt i det centrale forsvar, giver flere engelske medier altså, rekorden som den dyreste back, til Aaron Wan-Bissaka.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Aaron Wan-Bissaka har spillet 46 kampe for Crystal Palace. Her er det blevet til fire assists, 5 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top