Spanien sejrede efter en sen scoring

Her til aften stødte Spanien og Belgien sammen i en vigtig U21-kamp.

I første runde tabte Spanien til de italienske værter, og Belgien tabte til det talentfulde polske mandskab.

Derfor var begge mandskabet tvunget til en sejr, da ingen af holdene rigtig kan bruge en uafgjort.

Det profilerede spanske mandskab startede bedst ud, da D. Olmo scorede til 1-0 efter blot 6 minutter.

Belgien svarede dog igen allerede i det 24. minut, da S. Bornauw udlignede til 1-1, hvilket også var resultatet helt indtil det 89. minut.

Her dukkede P. Fornals nemlig op, og sikrede Spanien de vigtige 3 point, hvilket kan vise sig vigtige i sidste ende.

Italien og Polen mødes klokken 21:00 i en kamp, som kan give det vindende mandskab rigtige gode kort på hånden i forhold til en eventuel semifinale.