The perfect guide to the casino

Optakt: Spanien U21 – Belgien U21

Foto: Ritzau Scanpix

Både Spanien og Belgien tabte deres første kamp, og derfor er chancen for kvalifikation størst, ved at forsøge at blive bedste toer, og for os er der en klar favorit i denne kamp. Spanien vandt sin kvalgruppe klart, efter kun et enkelt nederlag og resten sejre, hvilket betyder, at kun 2 ud af deres 16 seneste kampe har været nederlag.

Deres nederlag i den første kamp, kom imod et hyperintenst italiensk hold, og hjemnationen lykkedes med at neutralisere Spanien, med et aggresivt pres, som de spanske spillere kun i korte perioder kunne spille sig igennem. Luis de la Fuentes Spanien, var en af storfavoritterne til at vinde U-21 EM, men nu er den situation klart sværere, da det kun er nummer 1 og den bedste toer i de tre grupper går videre, og meget tyder på, at Italien løber med førstepladsen.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Belgien tabte også deres første kamp noget overraskende til Polen med 3-2. Imens Spanien derfor tabte til en modstander der gjorde alt rigtigt, så tabte Belgien på deres egen dårlige præstation. De tabte altså til Polen, i en kamp, hvor det var en kollektiv svag præstation, og med en attitude som ikke lignede at være på 100%.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Belgien har derfor i deres seneste 4 kampe, spillet 1 uafgjort og tabt 3, og deres sidste sejr var mod et svensk hold tilbage i kvalifikationen. I de sidste 4 kampe, har de således også lukket 3 mål ind i hver kamp. Spanien har på papiret et meget bedre hold kollektivt, og Belgien har tydelige problemer i defensiven, og det burde Spanien have niveauet til at udnytte. Når de kom ud af Italiens pres, viste de i momenter, hvilke kvaliteter deres spillere besidder.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Derfor tales der for, at Spanien vinder, og at de vinder med mere end et mål, og derfor foreslås der, at spille ’Asian handicap – Spanien -1,0 til odds 2.060 på Bet365. Her får man indsatsen tilbage ved en Spanien sejr på 1 mål. Kampen spilles på onsdag klokken 18:30.

Footy.dk vil følge op på slutrunden, og især følge det danske U21-hold. Ovre hos oddsprofit.dk, vil de guide jer igennem, hvis man ønsker at se fodbold og samtidig tjene penge ved siden af.

OVERSIGT

Scroll to Top