The perfect guide to the casino

Dansk stortalent er bedste venner med Moise Kean: Sådan her er han

Foto: Ritzau Scanpix


Nikolai Baden er rigtig gode venner med stortalentet Moise Kean fra Juventus.

Danske Nikolai Baden skiftede sidste sommer FC Nordsjælland ud med selveste Juventus, og den 19-årige offensivspiller spiller nu for klubbens U19 og U23-hold ligesom, at han ofte træner sammen med de helt store stjerner.

I et langt interview med bold.dk har han så faktisk afsløret, at han er rigtig gode venner med Moise Kean, som i sidste sæson fik sit store gennembrud på førsteholdet. I interviewet fortæller han om deres venskab, og hvorfor at den italienske angriber er en stor inspiration.

– Han er en af de unge gutter på førsteholdet, og det er ikke en hemmelighed, at det er de unge, man har mest til fælles med, når man kommer op på førsteholdet, udtaler Baden til bold.dk og fortsætter.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

– De gamle taler lidt mere om børn, end vi gør. Vi taler nok lidt mere om piger og fester. Man går meget bedre i spænd med de unge, når man er med på førsteholdet.

Han afslører også at alle de store stjerner er rigtig flinke, og alle tager sig godt at de unge talenter, men venskabet med Kean er bare noget helt specielt.

– Moise og jeg er gode venner. Vi ses uden for fodbolden og hygger os, så det er selvfølgelig rart at have en, jeg svinger godt med på førsteholdet, siger Nikolai Baden.

Nikolai Baden forklarer også hvorfor, at Moise Kean allerede har slået sit navn fast i Italien trods sin unge alder.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

– Det, der gør ham helt unik, er, at han i så ung en alder er så komplet, som han er. Han er godt bygget rent fysisk, han er hurtig, han kan drible, og han kan sågar score mål.

– Han har hele pakken, og det er det, der gør, at han kan være på den scene, han er på lige nu.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

– Andre unge har måske en eller to af tingene, men mangler noget for at have hele pakken. Han har bare lige det, der skal til lige nu, siger Nikolai Baden.

Nikolai Baden har endnu ikke fået sin førsteholdsdebut for Juventus, men det har Moise Kean derimod, og i den netop afsluttede sæson spillede han 13 Serie A-kampe, hvor at han scorede seks mål og leverede ét oplæg.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top