The perfect guide to the casino

Tidl. Real-præsident er sikker i sin sag: Paul Pogba har fået tilbudt en kontrakt

Foto: Ritzau Scanpix


Poul Pogba til Real Madrid er et rygte som aldrig ser ud til at dø.

Real Madrid er godt i gang med en kæmpe udrensning denne sommer, hvor at de allerede har brugt enorme summer på flere forskellige stjerner. Rygtet om Poul Pogba ser ud til aldrig at ville dø, og nu blander den tidligere Real Madrid-præsident, Ramon Calderon, sig i evighedsrygtet.

Han håber nemlig ikke at rygterne taler sandt, da han ikke ser Pogba i klubben.

– Jeg synes, det er risikabelt. Det er farligt, fordi han før har bevist, at han ikke har den bedste opførsel, og det passer ikke til en klub som Real Madrid. Han vil ofte være protagonisten, han skændes med trænerne og nogle gange også holdkammeraterne. Den historik er en smule farlig, synes jeg, sagde Calderon til The Sun ifølge talkSPORT.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

– Spillerne kan ændre sig i en anden atmosfære, hvis de har den rigtige træner og de rigtige holdkammerater. I dette tilfælde virker det dog til, at Zidane er ivrig efter at få ham til, og det kan ændre hans attitude.

Calderon ser dog helst ikke Pogba i Real Madrid, og selvom at han håber at Real Madrid ikke har taget kontakt til den franske stjerne, så tror han altså at det er tilfældet.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

– Mine erfaringer fortæller mig, at når en spiller offentligt antyder, at han vil væk, er det fordi, at han har et specifikt tilbud med løn, bonusser og alt aftalt på bordet.

– Zidane har offentligt meldt ud, at han vil have spilleren. Han kan ikke sige, at han er i kontakt med spilleren, hvis han er.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Ifølge de fleste rygter så kræver Manchester United omkring £150 millioner for den franske verdensmester, men mon ikke at Real Madrid prøver sig af med et mindre beløb, hvis at de virkelig gange vil have ham denne sommer.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top