Rumænien slog Kroatien efter en målrig første halvleg

Dagens første kamp ved U21-EM blev vundet af Rumænien, som stensikkert slog Kroatien.

Klokken 21:00 fløjter dommeren kampen igang mellem England U21 og Frankrig U21, og det er noget af et vildt opgør der venter.

Aftenens første kamp var dog mellem Rumænien U21 og Kroatien U21, og her vandt Rumænien stensikkert.

G. Puscas åbnede således ballet efter 11 minutter på et straffespark, og blot 3 minutter siden gjorde I. Hagi det til 2-0.

Kroatien kom dog tilbage på sporet allerede efter 18 minutter, da N. Vlasic reducerede.

I det 66 minut scorede T. Baluta fra Rumænien så til 3-1, som var kampens resultat helt indtil det 93. minut, hvor at A. Petre scorede til 4-1.