The perfect guide to the casino

Michel Platini er blevet anholdt for korruption: Advokaten forklarer nu og kalder det en løgn

Foto: Ritzau Scanpix


Michael Platini er ifølge hans advokat ikke blevet anholdt af det franske politi.

Utallige internationale medier meldte tirsdag formiddag, at Michel Platini var blevet anholdt af det franske politi, da han angiveligt skulle være indblandet i en korruptionsskandale, som var med til at tildele Qatar VM-slutrunden i 2022.

Nu har Platinis advokat, William Bourdon, via en pressemeddelse forklaret, at den tidligere UEFA-præsident ikke er blevet anholdt, og at han ikke har noget at bebrejde sig selv for.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

– Michel Platini, som tidligere i den samme efterforskning er blevet udspurgt i en fri høring sidste år, bliver nu afhørt i politiets varetægt af udelukkende tekniske årsager, skriver advokaten ifølge AS.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

– Hans advokat, Mr. William Bourdon, understreger på det kraftigste, at dette på ingen måde er en arrestation, men en afhøring som vidne i den kontekst, efterforskerne har ønsket, en juridisk ramme, som afholder alle udspurgte personer fra at udtale sig uden for undersøgelsen.

– Michel Platini talte roligt og præcist, besvarede alle spørgsmål, også dem om budprocessen for Euro 2016, og fremlagde brugbare forklaringer.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

– Han har absolut intet at bebrejde sig selv, og han hævder at være fuldstændig uvidende om forhold, der ligger uden for hans kontrol. Han har fuldstændig tillid til fremtiden, lyder det i udtalelsen fra William Bourdon.

Tilbage i 2015 blev Michael Platini idømt seks års karantæne fra alt arbejde med fodbold, men senere blev dommen sænket til fire år af den internationale sportsdomstol CAS. Karantænen var som følge af skandalerne omkring korruption i FIFA.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top