The perfect guide to the casino

Medie: Brøndby jagter Superliga-stjerne og tidligere Brøndby-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby skal have ny træner i form af Niels Frederiksen efter sommeren. Han skulle pønse på, at der i Brøndby, skal spilles med et 3-mandsforsvar. Derfor er Brøndby også på udkig efter spillere, til netop den formation.

Her skulle flere have vækket interessen i Brøndby-lejren. Ifølge BT, så skulle den første endnu engang være Sebastian Holmén, som er lillebror til den tidligere Brøndby-spiller, Samuel Holmén. Han er blevet sat i forbindelse med Brøndby før, og tidligere er det blevet nævnt, at han skulle foretrække AEK Athen og Grækenland. Han skulle være i positiv kontakt med Brøndby, men håber på et mere lukrativt tilbud end Danmark.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Den anden spiller, er OB-stjernen Jeppe Tverskov. Den 26-årige dansker skulle stå højt på listen i Brøndby, men problemet er, at OB ikke ser sig selv som en nedgradering af Brøndby, og derfor ikke ønsker at sælge Tverskov for en lille sum.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Den sidste mand, der bliver nævnt, er den tidligere Brøndby-stjerne og anfører Johan Larsson. Han var, og er stadig en kæmpe fanfavorit, og har ikke haft succes i Frankrig, efter han skiftede Brøndby ud med EA Guingamp. Det er blevet til meget få kampe, og derfor pønser Brøndby på at hente ham tilbage.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Udover dette, så skulle den finske kæmpe Paulus Arajuuri, også være på vej væk, og Brøndby håber på at sælge ham til sommer.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top