The perfect guide to the casino

Frankrig brændte to straffespark men sejrede til sidst efter rødt kort til England

Foto: Ritzau Scanpix


England U21 og Frankrig U21 stødte sammen her til aften i en hæsblæsende kamp der bød på drama og brændte straffespark.

Det var en bane fyldt med utallige stortalenter, som her til aften begyndte deres U21-EM, som samtidig var slutningen på første spillerunde, da alle hold nu har været i aktion.

De engelske drenge startede klart bedst, og chokerede franskmændende med flere store chancer, men den sidste skarphed manglende hos de mange Premier League-talenter, som allerede er en fast del af startopstillingen i deres respektive klubber. Det blev dog til et skud på stolpen efter 14 minutter, som blot rystede det franske hold endnu mere.

Den første store franske chance blev dog også forvandlet til et straffespark, som stortalentet Moussa Dembele brændte selvom at Dean Henderson i det engelske mål var gået alt for tidligt. Resten af første halvleg bød på flere chancer til begge mandskaber, men stillingen var 0-0 ved pausen.

I det 54. minut viste Phil Foden fra England, at han er et kæmpe talent, og at hans store mængde spilletid hos Manchester City er fuldt ud berettiget. 1-0 til England.

10 minutter senere fik Frankrig endnu et straffespark, da VAR gav Hamza Choudhury fra England et direkte rødt kort, og altså en chance til det franske hold fra 11. meterpletten. Denne gang var det Houssem Aouars tur til at sparke, men også her blev det uden forløsning.

Resten af anden halvleg bød på hårdt spil og nerver udover det sædvanlige. Til absolut sidst i kampen kunne de franske stjerner dog juble, da Jonathan Ikone i det 89. minut fik udlignet til 1-1, hvilket man skulle tro blev kampens resultat, men Frankrig var ikke tilfredse med en uafgjort.

De jagtede sejren og den fik de også, da A. Wan-Bissaka fra England blev noteret for et selvmål i det 95. minut, hvilket også blev kampens resultat.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top