The perfect guide to the casino

‘Er han til salg? Så er jeg interesseret’ – Jürgen Klopps ønskespiller har fået grønt lys til at skifte for 780 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


I 2017 solgte FC Barcelona Neymar for lidt mere end 1,6 milliarder kroner. I samme omgang hentede Barcelona en dyr erstatning i form af Ousmane Dembélé for cirka 933 millioner kroner.

Nu skulle Barcelona dog være klar til at sælge Ousmane Dembélé og i samme omgang, tabe en stor sum på dette. Ifølge TeamTalk, så har Liverpool og Jürgen Klopp en interesse i franskmanden, og netop Klopp, har tidligere udtalt sig i positive vendinger om franskmanden.

– Er han til salg? – Så er jeg interesseret, lød det tidligere på året fra Jürgen Klopp, da han blev spurgt ind til Dembélé.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Dengang skulle det ikke være særligt sandsynligt at hente Dembélé, men det er det pludseligt blevet. Barcelona har ifølge TeamTalk, givet Liverpool grønt lys til at forhandle med Dembélé. Han skulle dog ikke blive solgt for under 93 millioner pund eller omkring 780 millioner kroner.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Liverpools ejer, John W. Henry, har udtalt efter Champions League sejren, at der var massere af penge til rådighed, hvis den rette spiller var til salg. Med interesse fra både Klopps side og Ousmane Dembélés side, er det ikke helt usandsynligt, at de vil undersøge mulighederne for et skifte.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Ousmane Dembélé har spillet 65 kampe for FC Barcelona. Her er det blevet til 18 mål og 17 assist.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top