The perfect guide to the casino

Kig væk Brøndby-fans – Brøndby-stjerne overvejer klubskifte

Foto: Ritzau Scanpix


I 2017 gik Brøndby IF på rov i Polen. Her hentede de den finske kæmpe Paulus Arajuuri i Lech Poznan, og det har sidenhen vist sig at være en rigtig fin signing. Nu overvejer han dog, om fremtiden ligger i Danmark.

Paulus Arajuuris kontrakt udløber til januar 2020, og har derfor kun et halvt år tilbage af sin kontrakt. Derfor skal han til at tænke på fremtiden, og her afslører han overfor det finske medie HBL, at han endnu ikke ved, om det bliver i Brøndby.

– Jeg har en spændende sommer foran mig. Jeg ved ikke præcist, hvad der kommer til at ske, men det er en interessant situation. Jeg har det som om, jeg har mange år tilbage. Jeg spiller den bedste fodbold i karrieren, og måske vil jeg prøve noget nyt, siger Arajuuri til HBL.

Læs også: Medie: De Ligt præsenteres i ny klub i løbet af denne uge

Dårlige nyheder for Brøndbys fans, og 31-årige Arajuuri spillede da også 33 kampe for Brøndby i sidste sæson. Dog kan Brøndby glæde sig over, at han stadig er glad i Brøndby, og at hans danske kæreste tages med i overvejelserne om, hvor karrieren skal fortsætte.

– Jeg har haft nogle helt utrolige år i Brøndby. Jeg har nydt det hele tiden, og der findes nok ikke noget bedre sted at spille i Skandinavien. Fansene er fantastiske og skaber god stemning. Det er helt sikkert en mulighed(at forlænge, red.). Jeg skal snakke med klubben og tænke over det. Jeg er taknemmelig og glad for at spille der.

Paulus Arajuuri har været med til at vinde DBU-pokalen med Brøndby. Han har optrådt 35 gange for det finske landshold, og har udover Brøndby spillet for FC Honka, Lech Poznan, Kalmar FF, IFK Mariehamn og Klubi 04 Helsinki.

Læs også: Christian Eriksen misser drømmeskiftet

Paulus Arajuuri har spillet 76 kampe for Brøndby. Her er det blevet til en enkelt assist, to mål, 18 gule kort samt to røde kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top