The perfect guide to the casino

Buffon afslører: Det her skal jeg lave i næste sæson

Foto: Ritzau Scanpix


Gianluigi Buffon er klar på at spille et år mere, hvis at det rigtig tilbud dukker op.

PSG ville gerne forlænge med Buffon, men det var den legendariske italienske målmand ikke klar på. Derfor står han uden klub nu, og den 41-årige målmand afslører nu, hvad der kommer til at ske i næste sæson.

– PSG fortalte mig allerede for fem måneder siden, at jeg ville blive reservemålmand efter sæsonen, siger han til Corriere dello Sport i et stor interview.

– Så siden januar har jeg haft masser af tid til at tænke, og jeg kom frem til, at det ikke ville være noget for mig. Derfor opgav jeg en masse penge og muligheden for et år mere i PSG.

Derfor er den nu 41-årige målmand på udkig efter en ny klub, men det stresser han bestemt ikke over. Således takker han også kun ja til en eventuel ny klub, hvis at tilbudet er helt rigtigt.

Læs også: Vanvid: Så mange penge fik Patrick Nielsen for at få tæsk i 163 sekunder

– Nu står jeg i samme situation som sidste sommer. Jeg er ekstremt afslappet, og alt er åbent for mig. Det hele kan være slut om 12 måneder eller 15 dage, siger han.

– Jeg har fået et par fine tilbud, men hvis jeg mangler den drivkraft, jeg gerne vil have, så giver jeg måske mig selv et års fri – et år kun for mig selv. Et år, hvor jeg kan lære.

Læs også: Vinderkys: Så lækker er Mark O. Madsens kone

Til sidst i interviewet fortæller Buffon faktisk også, at han gerne vil blive bedre til det engelske sprog, og at han håber at blive sportsdirektør når han engang lægger handskerne på hylden.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top