The perfect guide to the casino

Officielt: OB udnytter klausul – Køber ind i Superliga-nedrykkerklub

Foto: Ritzau Scanpix


OB måtte skuffende slutte på en 5. plads, da de smed det hele på gulvet mod Brøndby. Derfor står den ikke på noget Europa, og i stedet en lang sommerferie. Nu har de udnyttet dette, og lavet første sommerkøb.

De handler ind i nedrykkede Vendsyssel FF, hvor man henter Moses Opondo. De har udnyttet en klausul i Opondos kontrakt, som ifølge BT skulle lyde på en million kroner, såfremt Vendsyssel rykkede ned, hvilket de gjorde. Han har fået en fireårig kontrakt og på klubbens egen hjemmeside, udtaler OBs sportsdirektør, Jesper Hansen, følgende.

– Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes at hente Moses Opondo til klubben. Han er en ung, spændende spiller, som vi har fulgt i længere tid. Med sin dynamiske spillestil passer godt ind i den måde, som vi gerne vil spille fodbold på i OB.

Læs også: Medie: De Ligt præsenteres i ny klub i løbet af denne uge

Moses Opondo skal spille på midtbanen i OB, og bliver nem at få ind i truppen, da han er opvokset i Danmark. På landsholdsplan, spiller han dog for Uganda, hvor han har fået en enkelt kamp.

– Han er købt til midtbanen, hvor han med sin fysik og energi kan skabe noget mellem begge felter. Han har spillet i Danmark i hele sin karriere og bliver nem at integrere i truppen. Han er i fuld gang med at flytte til Odense, og vi glæder os til at se ham i den stribede trøje, siger Jesper Hansen.

Læs også: Christian Eriksen misser drømmeskiftet

Moses Opondo har spillet 76 kampe for Vendsyssel FF. Her er det blevet til 7 mål, 8 assists og 5 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top