The perfect guide to the casino

Chok: Bayern München dropper at hente stjerne: Vil have ham gratis næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix


Bayern München har allerede brugt mange penge denne sommer, og det får dem nu til at tænke strategisk.

Bayern München har allerede brugt store summer denne sommer, og derfor har de angiveligt droppet, at hente rivalernes store stjerne. Således har de det sidste halve år været meldt dybt interesseret i tyske Timo Werner, som længe har bombet for RB Leipzig.

Den 23-årige tyske landsholdsspiller har således scoret hele 50 Bundesliga de seneste tre sæsoner, men Bayern München vil hellere hente ham til næste sommer.

Læs også: Antoine Griezmann har fremtiden på plads

Timo Werner har nemlig kun ét år tilbage af sin kontrakt med RB Leipzig, og da han ikke vil forlænge, så regnede de fleste med et salg denne sommer. På grund af Bayern Münchens hidtidige forbrug denne sommer vil de dog gerne vente til næste sommer, hvor at de altså kan få Timo Werner gratis.

Den tyske angriber skulle nemlig kun være ude efter et skifte til Bayern München, selvom at Liverpool har været meldt interesset i hans underskrift de seneste par måneder.

Det er tyske Bild som melder historien, men de melder intet om hvordan at RB Leipzig har reageret på denne beslutning. De vil jo selvfølgelig enten forlænge med Werners kontrakt, og ellers sælge ham denne sommer, da han ifølge Transfermarkt har en værdi på 65 millioner euro.

Læs også: Medier: Her er Matthjis de Ligts nye klub

Bayern München har denne sommer sikret sig Lucas Hernández fra Atlético Madrid, Benjamin Pavard fra VfB Stuttgart og Jann-Fiete Arp fra Hamburger SV. De tre har tilsammen kostet 118 millioner euro.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top