The perfect guide to the casino

Manchester United klar til at forstærke forsvaret – Vil hente disse TO stjerner for 1,1 milliarder kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester United havde i den grad problemer i forsvaret i sidste sæson. De lukkede 54 mål ind i Premier League, og var det hold i top 6, som lukkede flest mål ind. Både Liverpool og Manchester City lukkede over 30 mål mindre ind, og samtidig lukkede hold som Wolverhampton, Leicester, Everton, Newcastle og Crystal Palace færre mål ind.

Derfor kan det heller ikke komme som en overraskelse, når Manchester United skulle være på udkig efter forsvarsforstærkninger. Således skulle der ikke være snak om bare en, men i stedet to store spillere, som United håber på at hente til sommer. Den første er højrebacken Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace, som United allerede har fået afvist et bud på.

Læs også: Medie: De Ligt præsenteres i ny klub i løbet af denne uge

De skulle angivenligt have hævet deres første bud med 83 millioner kroner, så det nu lyder på 50 millioner pund eller omkring 420 millioner kroner. Crystal Palace kræver dog 60 millioner pund eller omkring 503 millioner kroner. Det synes Manchester United er i overkanten, og derfor er de to klubber nu i forhandling.

Den anden spiller er Harry Maguire fra Leicester, som skulle koste 80 millioner pund eller omkring 670 millioner kroner. Den 26-årig englænder har kontrakt frem til 2023, og derfor sidder Leicester med gode kort på hånden. Harry Maguire er samtidig blevet en fast del af det engelske landshold, hvilket kun har været med til at skyde prisen op.

Læs også: Christian Eriksen misser drømmeskiftet

Harry Maguire har spillet 76 kampe for Leicester. Her er det blevet til 5 mål, 3 assists, 15 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top