The perfect guide to the casino

Klar besked: Zidane Zidane skrotter midtbanemand

Foto: Ritzau Scanpix


Zinedine Zidane er fuldt igang med at genopbygge Real Madrids hold, efter en skuffende sæson. Ind er Eder Militao, Luka Jovic og Eden Hazard allerede kommet, og derfor er der også nogen, der skal den anden vej.

Christian Eriksen og Paul Pogba meldes på samme tid også, som en af Real Madrids kommende spillere. Derfor skal der sælges, så man ikke ender med at komme i problemer med Financial Fair Play-reglen. Nu har den 22-årige Dani Ceballos udtalt noget, som kunne tyde på, at han er fortid i klubben til sommer.

– Jeg startede godt under Lopetegui, men da han blev fyret, kom jeg desværre i overskud. Jeg vil ikke afsløre, hvad jeg har snakket med Zidane om, men han var meget ærlig over for mig, og når U21-EM er forbi, tager jeg en beslutning omkring min fremtid, udtalte Dani Ceballos til Onda Cero.

Læs også: Medie: De Ligt præsenteres i ny klub i løbet af denne uge

Derfor tyder det altså på, at Ceballos skal finde en anden klub til sommer. Det blev til 34 kampe i sidste sæson, dog var det langt fra i alle de kampe, at han fik lov til at spille 90 minutter. Hans kontrakt med klubben udløber i 2023, og kom til Real Madrid i 2017, da han skiftede fra Real Betis. Han slår dog fast, at han har planer om at spille fast i næste sæson.

– Mit mål er at spille, uanset hvor jeg tager hen. Jeg vil bevise, at jeg kan konkurrere om pladserne på ethvert hold i Europa, siger Ceballos.

Læs også: Christian Eriksen misser drømmeskiftet

Dani Ceballos har spillet 56 kampe for Real Madrid. Her er det blevet til 5 mål og 2 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top