The perfect guide to the casino

Iker Casillas stoppede efter et hjertestop – Nu kan en anden KÆMPE legende erstatte ham i FC Porto

Foto: Ritzau Scanpix


Både Daily Mail, Marca og O Jogo har meldt, at det må forventes, at Iker Casillas stopper karrieren efter et hjertestop, selvom han selv den 17. maj skrev på Twitter, at han ikke har stoppet karrieren endnu. Derfor skal FC Porto ud og finde en ny keeper, og her kan en anden legende ende med at tage over.

Gianluigi Buffon skiftede fra Parma til Juventus i 2001, og nåede at spille 17 år i klubben. Herefter tog han et enkelt år i PSG, i håbet om at vinde Champions League. Det skete desværre ikke for Buffon, men han har ikke planer om at stoppe karrieren, selvom kontrakten med PSG er udløbet.

Læs også: Medie: De Ligt præsenteres i ny klub i løbet af denne uge

Nu skriver Tuttosport, at Buffon kan ende med at tage over for Casillas i Porto, hvis han skulle være interesseret i det. 41-årige Buffon kan altså skifte kvit og frit, da han står uden kontrakt, når juli måned starter. Han har spillet 176 kampe for det italienske landshold, hvor han var med til at vinde VM i 2006. På klubplan er det blevet til ni italienske mesterskaber, 5 italienske cuptitler, en UEFA-cup titel samt et enkelt fransk mesterskab.

Nu er Buffons agent ude og udtale, at Buffon bestemt ikke skulle være afvisende overfor et skifte til Porto. Dog afviser han også, at der er et bud fra Porto på nuværende tidspunkt.

– Idéen om at spille for Porto interesserer Gigi (Buffon, red.). Men der er ikke noget seriøst bud på bordet, og vi har ikke mødtes med nogen endnu. Han ville være åben for at tage skiftet. Vi snakker trods alt om en klub med en flot historie, der spiller i Champions League. siger Silvio Martina, ifølge Football Italia til O Jogo.

Læs også: Christian Eriksen misser drømmeskiftet

Gianluigi Buffon nåede at spille 656 kampe for Juventus. Her blev det til 311 clean sheets, samt 518 mål lukket ind.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top